Begin back to English language selection Investatie Mogelijkheden Reservering & Info Plattegrond Meer over Bali & Ubud Tarieven & Services de Villa's de Ligging Over Ons
 

Het HouseInBali vakantie-villa komplex in Ubud, dat in het culturele centrum van Bali is, is voor ons altijd een aangename en winstgevende zaak geweest, ook in deze onzekere economische tijden.

click here to see the detail

Wij zijn nu een dagje ouder en denken er over om onze woning en vakantie huizen aan te bieden aan serieuze en bonafide kopers. Deze faciliteiten zijn uitstekend geschikt voor eigen gebruik, voor vakantieverhuur en/of voor een Bed & Breakfast met bediening.

Het "HouseInBali" aanbod houdt in:
1875 m2 grond, in volle eigendom en onbelast
Drie villas (stevig gebouwd in 1996), met een totaal van 7 slaapkamers, 6 badkamers en 3 keukens, met een totaal van ±500 m2 bebouwd oppervlak, plus een nieuw zwembad (2010)
Volledig uitgerust voor vakantieverhuur
Dienstwoning: 2 slaapkamers, keuken, toilet en bergruimte.

Dit is op de markt aangeboden voor US$842,000.- of wordt toegezegd aan de hoogste bieder.

(Klik op de Villas en Plattegrond van onze website voor details en fotos)

click here to see the detail
Siyut bij de zee: 3840 m2 onbebouwde grond 25 km Zuid-Oost van Ubud; in vole eigendom en onbelast. Een goede lokatie voor vakantie-woningen, met een vrij uitzicht op rijstvelden, de zee in het Zuiden, en op de berg Gunung Agung in het Noorden.                                                                                      

We hopen navraag te mogen ontvangen van serieuze en bonafide belangstellenden, liefst via e-mail, en kunnen dan aanvullende informatie verstrekken.

Paula & Jim Lokon

sales@HouseInBali.com
paulajim@dps.centrin.net.id

Tel: +62–361-912-5551 (Bali)
Tel: +1-520-393-1705 (VS)
Tel.     : +1-541-255-2224 (Ditte Lokon in de VS, wanneer we op reis zijn)

www.bali3000.com